Trainer gezocht voor vrouwen 1 seizoen 2018-2019

Trainer gezocht voor vrouwen 1 seizoen 2018-2019
17 januari 2018 Jeannet Nijenhuis

Vrouwen 1 zoekt voor seizoen 2018-2019 een enthousiaste nieuwe trainer/coach. Huidige trainster Wilma Groen heeft aangegeven dat zij na 4 seizoenen toe is aan een nieuwe uitdaging. s.v. Steenwijkerwold respecteert haar besluit en zal meewerken om haar ambitie waar te maken.

Wilma heeft de groep vrouwen op een hoger niveau getild; zo hebben ze 2 keer de nacompetitie gespeeld om hoger op te komen en uiteindelijk zijn de vrouwen in 2016 kampioen geworden van de 4de klasse. Vorig seizoen hebben ze wederom de nacompetitie gehaald om nog een stapje hogerop te komen. Dit is helaas niet gelukt. Dit seizoen draaien de vrouwen weer volop mee in de 3de Klasse.

Het elftal is dit seizoen in een nieuw tenue gestoken door hoofdsponsor Bijlsma, die zich 3 jaar aan het elftal heeft gebonden. Ook komt er nieuw talent aan vanuit de MO 17-1 meiden, dat een hele mooie lichting heeft. Alle leeftijdsgroepen, met uitzondering van MO 19-1, worden bezet door meisjesteams bij s.v. Steenwijkerwold. De continuïteit van het meisjes/vrouwen voetbal is dus geborgd en heeft de volle aandacht van s.v. Steenwijkerwold.

Ben jij degene die het eerste vrouwenelftal op hetzelfde en/of hoger niveau wil houden/brengen, schrijf dan jouw motivatie naar secretariaat@svsteenwijkerwold.nl

Het bestuur