sv Steenwijkerwold voetbaldagen

5 maart 2019 Wessel Bijl

Zoals eerder al aangegeven organiseert onze club ook dit jaar weer de sv Steenwijkerwold voetbaldagen. Deze vinden plaats op 24 en 25 april en is bedoeld voor alle jongens en meiden die voetballen in onze onder 7 t/m onder 15 teams. Ieder lid mag ook een introducee opgeven. De kosten zijn dit jaar voor iedere opgave 47,50 euro. U betaalt dan voor twee dagen training van onze trainers, een pakket met daarin een tenue, bal en bidon en op beide dagen een lunch. Op de bidon staat tevens het sv Steenwijkerwold logo.

Op de voetbaldagen worden de kinderen de eerste dag tussen 9:30 en 9:45 verwacht om de spullen uit te delen en om te kleden. De tweede dag mogen de kinderen om 9:45 gebracht worden. Beide dagen zijn ze rond 15:00 uur weer klaar.

Opgave kan door onderstaande link te kopiëren. Na het invullen hiervan ontvangt u zo snel mogelijk een mail met daarin een betaalverzoek. Het bedrag van 47,50 euro per kind moet voor 31 maart overgemaakt worden. We hopen op een grote opkomst.

Namens de organisatie

PS: mochten er nog vragen zijn stuur dan een berichtje naar 06-37282885