Snertloop sv Steenwijkerwold

6 december 2018 Erik Dingerdis

De Snertloop is een jaarlijks terug komend evenement van de vereniging. Het idee achter de loop is om na een aantal weken van rust en de feestdagen het nieuwe jaar gezamenlijk een sportieve start de geven. De loop is op het sportpark en door het Krullebossie.
De jeugd loopt een parcours om de velden, met hun eigen leeftijd genoten. De JO17, JO19 en de Senioren lopen een andere route en komen door het Krullebossie. Er zit een wedstrijdelement in maar wat voorop staat is meedoen. Voor alle deelnemers wacht een lekkere kom snert of soep. Vandaar de naam Snertloop. Na het eten is de prijsuitreiking.

Sinds een aantal jaar is aansluitend de Nieuwjaarsinstuif. Waar de ouderen gezellig in de kantine het nieuwe jaar inluiden kunnen de kinderen zich vermaken op de springkussens in de sportzaal.

Zaterdag 5 januari 2019
Verzamelen 13:30 uur, begin Snertloop 14:00 uur.
Aanvang Nieuwjaarsinstuif 16:00 uur.

Graag tot ziens, de evenementencommissie.