Snertloop 2019

30 januari 2019 sv Steenwijkerwold

Zaterdag 5 januari was het weer tijd voor de eerste sportieve actie van de vereniging, onze traditionele Snertloop. Nadat Sjef Damhuis om 14:00 uur het startschot heeft gegeven kon iedereen zijn rondes gaan lopen.

De opkomst bij de jeugd variëerde nogal per categorie , sommige teams waren beter vertegenwoordigd dan andere. Het aantal deelnemers bij de jeugd kwam uit op 67 lopers. Bij de heren en vrouwen waren dit 29 deelnemers. We hopen bij de volgende versie alle actieve leden aan de start te zien.

Bij de jeugdwinnaars zien we nieuwe en oude gezichten. Bij de heren prolongeerde Brent Smit de titel. Albert Jan Gorter neemt de wisselbeker over van Eric van Essen in de veteranenklasse. Er was een nieuwe winnares bij de vrouwen, Tessa Nijmeijer en bij dames DOL wist Sonja Los de titel te opnieuw in de wacht te slepen.
In elke categorie waren er drie bekers te winnen en bij de senioren is ook een wisselbeker.
Iedere deelnemer kon na afloop ook een herinneringsvaantje meenemen.

Na de snert hebben we de prijsuitreiking gedaan met de volgende uitslagen.

Uitslagen snertloop 2019

Onderstaande foto’s zijn van de prijsuitreiking:

Tot volgend jaar!
Sportieve groeten,