NL Doet 2019 – 16 maart a.s.

8 maart 2019 Leon Oost

De grootste vrijwilligersactie van Nederland. Sv Steenwijkerwold doe mee, doe jij ook met ons mee?
Beste leden, spelers en vooral ouders, mogen we even uw aandacht?

Heeft u enig idee hoeveel vrijwilligers er dag in, dag uit, week in, week uit in de weer zijn om jullie (kinderen) te kunnen laten trainen en voetballen? Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat de lijnen op het veld staan, dat de koffie klaar staat in de kantine, thee/ranja in de rust, een scheidsrechter, begeleiding, gras gemaaid, lijnen getrokken, enzovoorts, maar helaas dat blijft een droom.

De vereniging kan niet functioneren zonder hun kostbare vrijwilligers. Mensen die hun eigen tijd spenderen ten behoeve van hun eigen of andermans kinderen. Om dit draaiende te houden zijn veel mensen nodig en misschien is dit wel een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met elkaar.

Dus begin klein en kom ons helpen op zaterdag 16 maart tijdens NL Doet!

De buiten klussen voor deze zaterdag a.s. zijn snoeiwerk, straatwerk, repareren buitenverlichting en het verplaatsbaar maken van doeltjes. Enkele velddoelen moeten we recht zetten. Ook willen we de werkzaamheden aan de tribune afmaken. Er zijn vakmensen aanwezig maar helpende handen zijn ook zeer welkom. We zoeken ook nog hulp voor de catering en andere lichte werkzaamheden. Dus het is niet alleen zwaar werk, maar vooral dankbaar werk.

Dan hebben we nog een binnen klus. De kantine is toe aan een poetsbeurt, net als de school van de kinderen zeg maar. Uitgezonderd de vloer moet de kantine schoongehouden worden door vrijwilligers. Door het wegvallen van de dames in de maandagochtend ploeg, is dit een mooie klus voor NL Doet. En, vele handen maken een schone kantine.

In de kantine ligt een lijst achter de bar, waarop jij je kunt aanmelden. Opgeven via een appje of een belletje kan ook bij Erik Dingerdis, 0651096955

Kom ons helpen zaterdag 16 maart, aanvang met koffie 8:30 uur, lekker de handen uit de mouwen en dan ’s middags gezellig afsluiten met een borreltje. Dat geeft u toch ook een goed gevoel!