Nieuws van de Club van 100

Nieuws van de Club van 100
4 december 2018 Erik Dingerdis

Terugblik activiteiten van de club van 100 !!!

Woensdagmiddag 10 oktober gingen we met 29 kinderen van de JO / MO 10 en 11 teams naar Paasloo voor het spel Prison Break. Dit bleek voor de jongste deelnemers nog best wel spannend. Eerst kreeg iedereen een boevenpak aan om vervolgens onder toeziend oog van een strenge bewaker opgesloten te worden in de gevangenis bus. Daar moest een code ontcijfert worden anders konden ze niet de gevangenis uit komen. Gelukkig had ieder team de code goed en werden ze bevrijdt. Daarna moest ieder team letters verzamelen en daar een woord van maken. Al met al was het een geslaagde middag…

Vrijdagavond 19 oktober gingen we naar Fit en Fun in Wolvega om te lasergamen met alle
JO / MO 13 teams. Maar liefst 39 kids deden deze avond mee en moesten in 4 teams tegen elkaar strijden. Tussen het lasergamen door kregen ze ranja en een zakje chips en werd er volop gekletst. Alle kids hebben enorm genoten van deze avond.

Woensdagmiddag 31 oktober was de jongste jeugd, bambino ’s, JO en MO 8 en 9, aan de beurt. Monkey Town stond op het programma. Om 14.00 uur werden ze gebracht en gingen ze lekker ravotten, klimmen en klauteren. 45 rode bezweten hoofdjes zagen we moe maar voldaan om 16.30 uur weer naar huis gaan.

De laatste activiteit was zaterdag 17 november. Met een grote touringbus van 86 personen, die helemaal vol zat, vertrokken we om 19.00 uur vanaf het sportpark naar Heerenveen om een ijshockeywedstrijd van de Unis flyers tegen Den Haag bij te wonen. Deze activiteit was voor de oudste jeugd, JO en MO 15 t/m 19. In het stadion werd iedereen voorzien van een entree kaartje met een consumptie voor een drankje. Deze avond konden we genieten van een zeer spannende harde wedstrijd die op het laatste moment nog werd verloren door de Unis Flyers. De terugweg in de bus ging de muziek aan en werd er luidkeels meegezongen door de microfoon door een aantal oud A-junioren.

Wij kijken in ieder geval terug op 4 geslaagde activiteiten die de samenhorigheid onder onze jeugd zeker vergroot. Bijna 200 jeugdleden hebben mee gedaan, hoe mooi is dat. We willen bij dezen alle ouders, trainers / leiders bedanken die mee hebben geholpen. Wij zelf hebben in ieder geval genoten van jullie kinderen.

Groetjes van de Club van 100, Lian Dam en Simone van Sleeuwen

PS reminder: De volgende super leuke grappige activiteit voor de jeugd vanaf het voortgezet onderwijs zal ergens plaatsvinden op een donkere zaterdagavond in maart…. Welke data dat wordt is nog niet bekend maar uiteraard zullen we deze tijdig communiceren…