Arie Bosgraaf nieuwe trainer vrouwen 1

Arie Bosgraaf nieuwe trainer vrouwen 1
30 mei 2018 sv Steenwijkerwold

Even voorstellen : Mijn naam is Arie Bosgraaf ik ben 47 jaar en sinds mijn 6e voetbalde ik al.

Ik heb diverse verenigingen gehad en op redelijk hoog niveau gevoetbald. Dit heb ik gedaan tot mijn 42ste en ik ben al trainer vanaf 1999. Daarbij heb ik diverse teams getraind bij jeugd tot aan de heren. In 2013 heb ik de omschakeling gemaakt van het trainen van heren teams naar dames; dit was een hele omschakeling maar ook een hele uitdaging, maar tot tevredenheid.

Ik hoop dat ik als trainer van sv Steenwijkerwold vrouwen 1 mijn steentje zo kan bij dragen, want het gaat tenslotte om plezier hebben in je sport.

Mvg. Arie Bosgraaf

Maandag 28-05-18 heeft Arie al zijn eerste training aan een groot gedeelte van de vrouwen selectie verzorgd.