Hotel Gelderingen Mixtoernooi 2018

30 november 2018 Bert Winters

Op zondag 30 december vindt het Hotel Gelderingen Mixtoernooi 2018 plaats in Zaal Dalzicht te Oldemarkt. Het toernooi zal begonnen worden met 1 minuut stilte ter nagedachtenis van een fantastische man, Folkert Munsterman, die in juli dit jaar is overleden.

Wij als organisatie kennen het toernooi niet anders dan dat Folkert meedacht om er een groot succes van te maken, waarbij onderlinge verbondenheid en gezelligheid bovenaan staat. Daarnaast sponsorde hij in de eerste jaren munten en in de latere jaren een warm buffet aan alle spelers, scheidsrechters en begeleiding van dit toernooi. Om hem hiervoor te bedanken en te gedenken zullen we starten met 1 minuut stilte en zal daarna de aftrap van de eerste wedstrijd gedaan worden door één van zijn familieleden.

Het toernooi zelf zal op zondag 30 december plaatsvinden en is als andere jaren voor onze

A-junioren en de seniorenteams (Dames, Heren) waaronder ook de 7×7 combinaties.

Aanvang van het toernooi is 12:45, eerste wedstrijd zal iets na 13:00 plaatsvinden dus kom op tijd!

Het toernooi zelf duurt ongeveer tot 16:30 en na een aantal drankjes zal er vanaf 18:00 een stamppotbuffet klaarstaan voor de deelnemers, scheidsrechters en begeleiding in Hotel Gelderingen.

In de komende weken zullen we jullie leiders vragen om een inschatting te maken wie er mee voetbalt en/of wie er ’s avonds mee gaat eten. Daarnaast mag je jezelf ook rechtstreeks opgeven via het e-mailadres korwesterveen@hotmail.com

PS. Voor diegenen die niet kunnen/ willen voetballen, maar wel willen deelnemen aan het buffet kunnen met een opgave voor 21/12,  tegen een vergoeding lekker mee eten.

We hopen er weer een groot succes van te maken onder de fijne klanken van de Top2000!

Met sportieve groet,

Kor Westerveen