Hotel Gelderingen Mixtoernooi 2018 Update

27 december 2018 Bert Winters

Op zondag 30 december vindt het Hotel Gelderingen Mixtoernooi 2018 plaats in Zaal Dalzicht te Oldemarkt. Het toernooi zal begonnen worden met 1 minuut stilte ter nagedachtenis van een fantastische man, Folkert Munsterman, die in juli dit jaar is overleden.

Tot nu toe hebben zich een 40 fanatieke voetbalsterren zich opgegeven via hun leider of rechtstreeks bij de organisatie van dit evenement. Ook hebben we een drietal semi-proffesionele scheidsrechters weten te strikken. Mocht je nog mee willen doen, geef je dan nog snel  via korwesterveen@hotmail.com op of kom komende zondag op tijd naar zaal Dalzicht zodat je ingedeeld kan worden in één van de mooie teams.

Het toernooi vindt plaats op zondag 30 december en is voor onze

A-junioren en de senioneren teams (Dames, Heren) waaronder ook de 7×7 combinaties.

Aanvang van het toernooi is 12:45, eerste wedstrijd zal iets na 13:00 plaatsvinden dus kom op tijd!

Het toernooi zelf duurt ongeveer tot 16:30 en na een aantal drankjes zal er vanaf 18:00 een stamppotbuffet klaarstaan voor de deelnemers, scheidsrechters en begeleiding in Hotel Gelderingen.

We hopen er weer een groot succes van te maken onder de fijne klanken van de Top2000!

En natuurlijk zou het fijn zijn als veel toeschouwers de wedstrijden komen bewonderen.

Met sportieve groet,

Kor Westerveen