Gerjan van der Hoogen wordt nieuwe trainer sv Steenwijkerwold 1

7 maart 2019 sv Steenwijkerwold

Het bestuur en technische commissie zijn zeer verheugd om te kunnen melden dat ze voor het seizoen 2019-2020 een nieuwe hoofdtrainer heeft weten te vinden in de persoon van Gerjan van der Hoogen.

Gerjan is een echte clubman, doorliep er de jeugdafdeling en was daarna jarenlang vaste kracht en aanvoerder van het 1e elftal. Na zijn actieve periode richtte hij zijn pijlen op zijn trainers carrière die hem bij o.a. vv Beilen en vv SteenwijkerBoys bracht. Dit jaar had hij een tussenseizoen ingelast en sloot voor het bijhouden van zijn conditie weer aan bij zijn cluppie.

Daar maakte hij zo’n goede indruk dat hij een plek in de 1e selectie kreeg en dit seizoen al in mening wedstrijd zijn opwachting gemaakt heeft. Na dit seizoen zal hij dus een vaste plek op de bank van ons 1e elftal krijgen als coach.

Gerjan in de kantine van zijn cluppie. Na speler nu dus ook trainer (c) Martijn Bijzitter

We wensen Gerjan veel succes en hopen op sportieve successen onder zijn leiding.

Bestuur en TC